0

Foto’s tonen verpakking & iPhone 6 toestel!

iPhone 6 uitgelektOp de website van Techradar is vandaag een reeks met foto’s verschenen van de nieuwe iPhone 6 die naar alle waarschijnlijk op 9 september 2014 zal worden aangekondigd. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er foto’s verschijnen van de vermeende iPhone 6, maar dit keer lijkt de website het aardig bij het rechte eind te hebben. Het aantal geruchten omtrent de iPhone 6 is de vergelijken met de hoeveelheid geruchten over de iPhone 5 die eerder werd aangekondigd, uiteindelijk wisten we daar ook vrijwel alles over te melden.

 

 

iPhone 6 foto’s afkomstig van Apple beta tester

iPhone 6 opstartschermDe foto’s die vandaag zijn verschenen op de website van Techradar zijn mogelijk afkomstig van een Apple beta tester, de bron wilde echter niet meer informatie verschaffen aan de website. Het zou niet de eerste keer zijn dat Apple gebruikmaakt van beta testers voor het testen van een nieuwe iPhone, alvorens deze op de markt komt. Het is echter wel opmerkelijk dat zo’n beta tester (die onder verschillende contracten van Apple staat) foto’s neemt van het toestel.

iPhone 6 verpakkingsdoos & groter beeldscherm

Op de foto’s is de iPhone 6 met verpakkingsdoos te aanschouwen, ook zien we de iPhone 6 uiteindelijk in de ongeopende verpakking liggen. Duidelijk onderscheidbaar is het welbekende opstartscherm van Apple waarbij het logo van Apple in beeld komt. Verder zien we duidelijk dat de smartphone beschikt over een groter scherm, mogelijk is dit dan ook de 4.7-inch variant van de iPhone 6.

iPhone 6 verpakkingsdoosBetrouwbaarheid van de bron

Het is nu natuurlijk nog niet duidelijk of de uitgelekte foto’s op waarheid zijn gebaseerd, critici merken op dat er nog erg weinig zichtbaar is van iOS 8, de nieuwe iPhone zal zeker van dit besturingssysteem voorzien zijn namelijk. Verschillende mensen denken dat de foto’s van een namaak iPhone 6 is die op dit moment al volop verkrijgbaar is in China. Het blijkt natuurlijk altijd gissen, maar website Techradar is toch wel vrij zeker van het feit dat dit echt foto’s zijn van de Apple iPhone 6.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *